Luft til vand varmepumper i Nordjylland nær Fjerritslev og Aalborg

Vil du have en god varmeløsning? Hos Kaj Rasmussen A/S har vi et stort udvalg af luft til vand varmepumper i høj kvalitet. I princippet er en varmepumpe en indretning, der flytter varmen. Når vi installerer varmepumper i bygninger, hentes varmen fra luften ind i huset.

Udnytter den omgivende luft som varmekilde. Bortset fra første trin er energiudnyttelsesprincippet det samme som for væske/vand varmepumpen. Vi fører varmepumper fra bl.a. DVI, Vølund og Mitsubishi.

Hvorfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe?

I varmepumpen er der ingen cirkulation af brine*. Her leder ventilatoren luften udefra til varmepumpens fordamper. Luften afgiver sin varme til det kølemiddel, der cirkulerer i varmepumpen, og den afkølede luft sendes så tilbage udenfor. Fra dette øjeblik er de to energiudnyttelsesprincipper ens.

“en vandig opløsning af natriumklorid, calciumklorid, magnesiumklorid eller kaliumcarbonat, der benyttes som kuldebærer i køleanlæg, hvor man enten ikke har mulighed for eller ikke ønsker at køle direkte vha. det fordampende kølemiddel. Frysepunktet for brine afhænger af saltkoncentrationen og når for en eutektisk calciumkloridopløsning (ca. 30%) ned på -55 °C.”

Kilde: Gyldendal Den Store Danske

Er du interesseret i at høre mere?

Er du interesseret i at få monteret luft til vand varmepumper? Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, yde rådgivning eller give dig et godt tilbud på en miljøvenlig og økonomisk forsvarlig varmeløsning.

Ring til os på +45 98 21 11 88

send en mail på info@kajrasmussen.dk

eller benyt kontaktformularen.