Renovering af badeværelser

Hos Kaj Rasmussen tilbyder vi også renovering af badeværelser. Vi laver alle slags badeværelser til både private og til vores erhvervskunder. Uanset om der er tale om en totalrenovering eller en mindre badeværelsesrenovering, kan vi hjælpe dig godt på vej med vores erfarne håndværkere.

VVS er et af vores absolut ekspertiseområder, som vi har opbygget stor erfaring med, siden Kaj Rasmussens start i 1963. Derfor er vi oplagte at hyre, når dit badeværelse trænger til en opgradering.

Vi tilbyder alt indenfor vand- og varmeinstallation, kloakering og opsætning af fliser. Her har vi også et murerfirma tilknyttet, der kan være behjælpelig med alle mureropgaver. Vi er hos Kaj Rasmussen meget opmærksomme på nøje at vælge vores samarbejdspartnere, så vi kan sikre os, at vores kunder får en tilfredsstillende oplevelse.

Store og små renoveringer

Med renovering af badeværelser kan det være meget forskelligt, om der er tale om mindre forbedringer eller en fuldstændig ombygning af rummet. Vi arbejder både med totalrenoveringerne og de mindre, men vigtige renoveringer.

Ligegyldig hvor stor en badeværelsesrenovering du står overfor, kan du ringe og få et uforpligtende tilbud på tlf. +45 98 21 11 88 eller mail info@kajrasmussen.dk