Vølund varmepumpe

Vølund varmepumpe

Leder du efter din næste varmepumpeløsning? Hos Kaj Rasmussen er vi sikre på, at vores Vølund varmepumpe vil være det rette valg . Vi tilbyder service, reparation og montering for private og erhverv til konkurrencedygtige priser. Derudover sørger vi for, at du har den rette rådgivning, så du får mest mulig ud af din varmepumpe.

Læs mere her

Luft til luft-varmepumpe

Med en luft til luft-varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig.
Varmepumpen er perfekt til boligen. Den er effektiv ved lave temperaturer og er en miljøvenlig, energieffektiv og prisbesparende varmeløsning. Vælger du denne type varmepumpe, er du garanteret en optimal løsning, der holder i mange år. Kaj Rasmussen A/S har base i Fjerritslev, men vi dækker hele Nordjylland.

Læs mere her

Få et uforpligtende tilbud på en Vølund varmepumpe

Er du interesseret i at høre mere om vores services, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 21 11 88, sende en mail til info@kajrasmussen.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

DVI varmepumpe med dansk design

Skal du have en ny varmepumpe? DVI Energi har mere end 35 års ekspertise med udvikling af varmepumpeløsninger af højeste kvalitet fra vedvarende energikilder – og det kan ses på deres DVI varmepumpe.

Et eksteriør billede af et moderne parcelhus - Fjernvarme

DVI varmepumpe – Ekstrem støjsvag

Takket være pumpens unikke, runde design sikrer dette, at den i forvejen lave lyd der afgives, ryger op i luften i stedet for på langs. Ligeledes sidder kompressoren i bunden af varmepumpen, hvilket sikrer, at støjen fra kompressoren ryger direkte ned i jorden. Dermed kan du nyde at sidde ude i haven uden at skulle tænke på støjgener. For yderligere at begrænse støjen er ventilatoren forsynet med variabel hastighed. Indersiden har ligeledes et meget lav lydtryksniveau, da den kun indeholder cirkulationspumper og andre næsten lydløse komponenter

Kvalitet med garanti

En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt. Derfor giver vi naturligvis 5 års garanti.
Det eneste du skal gøre, er at få et årligt eftersyn af din varmepumpe, så du er sikker på, den altid kører optimalt.

Et billede af et DVI energi produkt der er pakket ind i plastikpapir
Et billede der illustrere et eller andet

Kontakt os og få mere information

Vil du gerne høre mere? Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi kan kontaktes på telefon 98 21 11 88, sende en mail til info@kajrasmussen.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.