Luft til luft varmepumpe i Nordjylland

Skal du have en ny varmeløsning? Hos Kaj Rasmussen tilbyder vi montering af luft til luft varmepumper i Nordjylland. Det er  er en enkel måde at opnå gode besparelser på – specielt i huse med direkte elvarme. Ved en forholdsvis lav investering får man maksimal effekt året rundt med en varmepumpe. Vi tilbyder vores service til private og erhverv, og du kan være sikker på, at du får den rette rådgivning fra start til slut.

Selv ved -20° afgiver varmepumpen mere end dobbelt så meget energi, som ved brug af direkte elvarme.

Hvordan fungerer denne løsning?

Udeluften cirkulerer gennem udeenheden, der overfører sin energi ind i huset. Bag den høje effektivitet ligger en unik strømbesparende teknik, som gør varmepumpen til et rigtig godt køb. Teknikken giver stort varmetilskud og høj besparelse året rundt og giver op til 4 gange så meget varme igen, som man betaler for. Vi sørger for at rådgive dig gennem hele forløbet.

Se også luft til vand varmepumper

Få mere information om vores luft til luft varmepumper

Er du interesseret i at høre nærmere? Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, yde rådgivning eller give dig et godt tilbud på en miljøvenlig og økonomisk forsvarlig varmeløsning. Ring til os på +45 98 21 11 88, send en mail på info@kajrasmussen.dk eller benyt kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig.