Køleservice, fryseservice og køl i Nordjylland

Skal du have udført køleservice i Nordjylland? Hos Kaj Rasmussen A/S tilbyder vi alt indenfor køl og fryseservice for private og erhverv. Vi har base i Fjerritslev, men dækker hele Nordjylland. Vores montør Benny Holst har mange års erfaring indenfor branchen, og leverer kvalitetsløsning hver gang. Vi sørger derudover for, at du får professionel rådgivning gennem hele forløbet. 

Service og reparation af køl

Benny er et kendt ansigt i det lokale område, da han har været ansat som montør i 37 år, hos El-firmaet Verner Ranum i Fjerritslev. Benny har stor erfaring med køleservice, og ser frem til at hjælpe hans trofaste kunder, samt de nye kunder med deres service og reparation af køl. 

Hør mere om vores køleservice

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger, service eller priser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Du har mulighed for at ringe på telefon 98 21 11 88, sende en mail til info@kajrasmussen.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Et billede af en mand der hedder Benny. Han står foran en Kaj Rasmussen firmabil

Sommerhus service

Lad os klargøre dit sommerhus både sommer og vinter.

Med Kaj Rasmussen som fast partner, er sommerhuset i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med sommerhusservice hos en lang række forskellige kunder i hele området.

Med en fast aftale får vi et godt kendskab til jeres installationer. Det sikrer, at vi er på forkant, og at skader opdages, før de udvikler sig til store udgifter.

Vores ejendomsservice kan bl.a. indeholde:

Vi klarer det hele professionelt, korrekt og til tiden.

Pillefyr og fjernvarme

Kaj Rasmussen A/S har ansat Michael Bak, der er en erfaren vvs-montør med speciale i bl.a.:

Kosan Gas

Vi har et stort sortiment af Kosan Gas gasflasker – lige fra 2 kg flasker til store 33 kg flasker.

Alle Kosan Gas gasflasker forsegles efter påfyldning. En ubrudt forsegling er din sikkerhed for, at flasken er fyldt.

Spørg os hvilken flaske, der passer bedst til dit behov.