VVS og sanitet

Hvad enten det er til køkkenet eller badeværelset – skal være flot, stilrent med høj funktionalitet og god kvalitet… det er blot nogle af de krav, vi som forbrugere stiller til vores VVS og sanitet.

Der skal være design for en hver smag – om det er minimalistisk til den funktionelle villa, romantisk til sommerhuset eller klassisk til patriciervillaen.

Et billede af én toiletkumme og én håndvask ved siden af - VVS og sanitet​
Et billede af en håndvask og spejl - VVS og sanitet​

Derfor samarbejder Kaj Rasmussen VVS med nogle af de førende leverandører på markedet inden for sanitet:

Se deres websider – eller kom ind i vores butik og hent nogle brochurer.

Ønsker du at høre mere om vores energivenlig varmeløsninger, så læs mere her.

Nyt badeværelse

En af de helt store poster i drømmen om det perfekte hjem er badeværelset. Uanset om der er tale om en totalrenovering eller et helt nyt badeværelse, kan det være uoverskueligt for de fleste. Hos Kaj Rasmussen laver vi mange badeværelser, og vi ved, hvor stressende og omfattende det kan være at få lavet et helt nyt toilet.

Derfor sørger vi for meget kyndige håndværkere, der bliver knyttet til projektet. Samtidig holder vi tæt kontakt med alle involveret fra start til slut, så du trygt kan afvente dit nye badeværelse.

Vi har meget erfaring med badeværelser og tilbyder bl.a. hjælp til kloakarbejde, vand- og varmeinstallation og flisearbejde. Vi har også tilknyttet et murerfirma, hvis renoveringen skulle få brug for en murer.

Flotte badeværelser til enhver smag

Vi laver alt i VVS hos Kaj Rasmussen og har mange års erfaring inden for området. Faktisk helt siden firmaets spæde start i 1963. Vi er 12 medarbejdere, hvoraf størstedelen er udlært indenfor VVS eller som blikkenslagere.

Med vores øjne for høj kvalitet og god service kan du være sikker på at få et færdigt badeværelse, der er både flot og lige i din smag.

 

Kontakt os på tlf. +45 98 21 11 88

eller mail info@kajrasmussen.dk, eller vores kontaktformular hvis du skal have et nyt badeværelse.

Et billede af en håndvask og spejl - VVS og sanitet​
Et billede af en brusebad, håndvask, spejl og et orange håndklæde hængende ved siden af

Renovering af badeværelser

Hos Kaj Rasmussen tilbyder vi også renovering af badeværelser. Vi laver alle slags badeværelser til både private og til vores erhvervskunder. Uanset om der er tale om en totalrenovering eller en mindre badeværelsesrenovering, kan vi hjælpe dig godt på vej med vores erfarne håndværkere.

VVS er et af vores absolut ekspertiseområder, som vi har opbygget stor erfaring med, siden Kaj Rasmussens start i 1963. Derfor er vi oplagte at hyre, når dit badeværelse trænger til en opgradering.

Vi tilbyder alt indenfor vand- og varmeinstallation, kloakering og opsætning af fliser. Her har vi også et murerfirma tilknyttet, der kan være behjælpelig med alle mureropgaver. Vi er hos Kaj Rasmussen meget opmærksomme på nøje at vælge vores samarbejdspartnere, så vi kan sikre os, at vores kunder får en tilfredsstillende oplevelse.

Store og små renoveringer

Med renovering af badeværelser kan det være meget forskelligt, om der er tale om mindre forbedringer eller en fuldstændig ombygning af rummet. Vi arbejder både med totalrenoveringerne og de mindre, men vigtige renoveringer.

Ligegyldig hvor stor en badeværelsesrenovering du står overfor, kan du ringe og få et uforpligtende tilbud på tlf. +45 98 21 11 88 eller mail info@kajrasmussen.dk

Nyt køkken

Hos Kaj Rasmussen går vi op i kvalitet og god service. Det gælder også, hvis du står og skal have et helt nyt køkken. Vi samarbejder kun med firmaer og håndværkere, som vi kan stå inde for, og det gælder også vores tilknyttede køkkenfirma, Nettoline.

Nettoline har flere lækre og moderne køkkener til rådighed, så du kan finde det køkken, der passer til netop dit hjem. Om du er til en mere minimalistisk, ren stil – måske med en frisk grøn farve på skabene eller måske er mere draget af traditionelle køkkener, er det muligt at få installeret.

Køkkenfirmaet har et showroom med køkkener og armaturer, som du kan komme ud og opleve, inden du vælger, hvilke køkkenmøbler der skal sættes op i dit hjem.

Få dit drømmekøkken

Kaj Rasmussen har eksisteret siden 1963, og vi har stor erfaring med alle håndværksmæssige områder. Vi sikrer, at projekt drømmekøkken bliver en succes, og du trygt kan se frem til et veludført arbejde, da vores mål er tilfredse kunder.

Vi holder til i Nordjylland, hvor vi primært har vores kunder – både privat- og erhvervskunder.

Skal du have et nyt køkken, er du velkommen til at kontakte os på

tlf. +45 98 21 11 88

info@kajrasmussen.dk

eller på vores kontaktformular

Renovering af køkken

Mangler du renovering af dit køkken og trænger det til at blive renoveret? Eller har du netop købt hus, hvor køkkenet skal have en
overhaling? Hos Kaj Rasmussen tilbyder vi hjælp til renovering af dit
køkken, så det kan holde mange år endnu. Vores tilknyttede håndværkere
kan deres kram, og vi kan garantere, at de laver et flot stykke arbejde.

Det er meget forskelligt, hvad en køkkenrenovering indeholder – det afhænger af dine behov, og hvor omfattende renoveringen er.

Hos Kaj Rasmussen er vi eksperter i generelle udskiftninger og
installationer i forbindelse med alle køkkenrenoveringer. Skal du f.eks.
have skiftet armaturet på din håndvask eller installeret nye hårde
hvidevarer, som opvaskemaskine eller ovn, har vi kontakt til kyndige
håndværkere, der udfører arbejdet.

Til de større renoveringer er det også muligt at flytte vand- og
gasrør, så du kan få lige den køkkenindretning, du drømmer om. Vi
tilbyder også installation af Quookers, som er blevet meget populært.

Om vores arbejde

Vores vigtigste opgave hos Kaj Rasmussen er at gøre vores kunder glade. Det har vi gjort siden 1963. I de mange år har vi samlet på erfaring og kan sikre høj kvalitet.

Skal dit køkken renoveres, så ring på

tlf. +45 98 21 11 88

skriv på mail info@kajrasmussen.dk

eller på vores kontaktformular