Jordvarme i Nordjylland

Skal du have anlagt jordvarme i Nordjylland? Med jordvarme bruger du varmen fra solen, der er oplagret i jorden, til at opvarme dit hus. Det lyder som sund fornuft – og det er det også. Et jordvarmeanlæg er nemlig både energieffektivt, miljøvenligt og driftssikkert. Vælger du en jordvarmepumpe fra Vølund Varmeteknik eller DVI Energi, er du sikret en gennemtænkt løsning. Vi er med dig i hele processen – lige fra den indledende rådgivning til det årlige serviceeftersyn.

Et eksteriør billede af et hus
Kaj Rasmussen - Illustration af fjernvarme

Hvordan fungerer en jordvarmepumpe?

En jordvarmepumpe bruger energi fra solen, der ligger i det øverste jordlag på din grund, til at opvarme dit hus med. Selve jordvarmepumpen består af en varmepumpe og en slange indeholdende frostvæske, der er gravet ned i jorden. Jordslangen opsamler jordens varme og transporterer den via jordvarmepumpen ind i dit hus, hvor du kan bruge den til opvarmning og varmt vand.

Få et uforpligtende tilbud på jordvarme i Nordjylland

Er du interesseret i at høre mere om vores jordvarme i Nordjylland? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 98 21 11 88, sende en mail til info@kajrasmussen.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.