Varmepumpeservice

Vores hovedbeskæftigelse hos Kaj Rasmussen er alt indenfor varmepumpeservice for både privat- og erhvervskunder. Uanset om der er tale om montering, installation af nye varmepumper eller service og reparation af allerede eksisterende varmepumper, kan vi hjælpe dig.

Varmepumper er i bund og grund en enhed, som optager varmen fra udeluften eller jorden, så du kan få varmt vand i bruseren eller varme i gulvet og i dine radiatorer. Vores dygtige håndværkere kan guide dig frem til den bedste løsning for dig. Om det er jordvarme, luft til luft eller luft til vand, så finder vi netop den varmepumpe, der er rigtig for dig, dit hjem og dit varmeforbrug.

Vi er meget opmærksomme på kun at benytte os af de bedste mærker på markedet, så du kan være sikker på at få installeret en varmepumpe, der også gavner din pengepung ud over dit forbrug af varme.

Eksperter på varmepumper

Kaj Rasmussen holder til i Nordjylland, og vi har derfor primært nordjyske kunder. Vi værdsætter tilfredse kunder, som vi får ved at yde høj kvalitet og god service. Derfor installerer og monterer vi altid varmepumper efter gældende regler. Vi er i øvrigt også autoriseret til at installere varmepumper på over 2,5 kg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på varmepumpeservice på

tlf. +45 98 21 11 88

eller mail info@kajrasmussen.dk.