Nyt badeværelse

En af de helt store poster i drømmen om det perfekte hjem er badeværelset. Uanset om der er tale om en totalrenovering eller et helt nyt badeværelse, kan det være uoverskueligt for de fleste. Hos Kaj Rasmussen laver vi mange badeværelser, og vi ved, hvor stressende og omfattende det kan være at få lavet et helt nyt toilet.

Derfor sørger vi for meget kyndige håndværkere, der bliver knyttet til projektet. Samtidig holder vi tæt kontakt med alle involveret fra start til slut, så du trygt kan afvente dit nye badeværelse.

Vi har meget erfaring med badeværelser og tilbyder bl.a. hjælp til kloakarbejde, vand- og varmeinstallation og flisearbejde. Vi har også tilknyttet et murerfirma, hvis renoveringen skulle få brug for en murer.

Flotte badeværelser til enhver smag

Vi laver alt i VVS hos Kaj Rasmussen og har mange års erfaring inden for området. Faktisk helt siden firmaets spæde start i 1963. Vi er 12 medarbejdere, hvoraf størstedelen er udlært indenfor VVS eller som blikkenslagere.

Med vores øjne for høj kvalitet og god service kan du være sikker på at få et færdigt badeværelse, der er både flot og lige i din smag.

 

Kontakt os på tlf. +45 98 21 11 88

eller mail info@kajrasmussen.dk, eller vores kontaktformular hvis du skal have et nyt badeværelse.